Wij houden spinnen het liefst buiten de deur!

Met de komst van het voorjaar komen ook spinnen weer tevoorschijn. Daar wordt niet iedereen vrolijk van, een groot deel van de mensen gruwelt zelfs van het idee!

 

 

 

Natuurlijk, spinnen zijn nuttig, maar wij hebben er ook het liefst zo min mogelijk van in onze directe omgeving. Als je een spin ziet kan je er natuurlijk gewapend met stofzuiger achteraan gaan, maar dit is niet heel diervriendelijk. Bovendien, voorkomen is beter dan genezen toch? Wij hebben een geweldige manier gevonden die spinnen (en ander ongedierte zoals muizen en kakkerlakken, bonus!) buiten de deur te houden waarbij geen dure ongediertebestrijding bij komt kijken. Wij raden je aan om een lekkere verse muntplant in huis neer te zetten. Een muntplant ruikt niet alleen fris, maar zorgt er ook voor dat muizen, kakkerlakken, spinnen en ander ongedierte buiten het huis blijft. De reden? Ze vinden ze geur van munt echt afschuwelijk! Voor ons ruikt het heerlijk, een echte win-win-situatie dus!